Murerfirma Esbjerg

By | 1. juli 2018

Mon der en dag kan leveres sportstøj til virksomheder? Gennem en aftale hos Runnerschoice.dk, kan der potentielt iværksættes en særordre på løbetøj.

Denne artikel er leveret af Murerfirma Esbjerg.

Foruden kloakering råder vi også over faguddannede medarbejdere indenfor flere områder. Herunder beton-, jord- og murerbranchen, og vi har stor erfaring med at samle de forskellige håndværksfag som projektledere på en byggeplads.

Hos os har vi mange års erfaring inden for den konkrete murerbranche, og kan løse mange forskellige opgaver.

Murerbranchen kan samtidig være yderst hårdt ramt af, at det private boligbyggeri er på et absolut bundniveau.

Arbejdsgiverorgansiationen Dansk Byggeri er særdeles træt af elendigt arbejde. Det medfører således, at den har erklæret krig mod elendige og herunder udygtige håndværkere  inden for især tømrer- og murerbranchen.

Hos Murerfirma Esbjerg har vi mange års erfaring inden for murerbranchen, og kan løse et hav af forskellige opgaver. Vi har altså mange år erfaring inden for murerbranchen, og løser mange forskellige opgaver med nybyggeri.

Med de mange års erfaring inden for Murerbranchen, kan der løses mange forskellige opgaver.​ Inden for vores område er det yderst vigtigt at aflevere et solidt og gennemført fundament, som andre kan bygge videre på.

Udover vores mangeårige erfaring, går vi altså også op i at holde os ajour inden for vores fagområder med nye kurser, så vi er opdateret med nye regler, teknikker og muligheder.

Med vores mange års erfaring og bred viden inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse, er vi en yderst attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Nyere tal fra Undervisningsministeriet viser, at antallet af tosprogede i praktikophold i byggebranchen er steget relativt med knapt 20 procent. Dette fra 518 til 620, i løbet af et år, men antallet af de etniske danskere i praktik i byggebranchen er steget flot med knapt ni procent, fra 13.846 til 15.076.

Løbetøj til virksomheder kan købes efter aftale hos Runnerschoice.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *